Het is je misschien al opgevallen: bij Trees for All zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Het matchingsplatform baanmetimpact.nl helpt ons in de zoektocht naar de juiste mensen.

Stichting Trees for All groeit hard. Directeur Simone Groenendijk: “Dat is natuurlijk fantastisch. Steeds meer mensen en bedrijven kiezen ervoor een bijdrage te leveren aan een groene en gezonde wereld. Maar deze groei brengt ook uitdagingen met zich mee. We komen nu in een andere organisatiefase terecht.”

Groeiende organisatie

In drie jaar tijd heeft Trees for All zich ontwikkeld van een klein team naar een volwassen organisatie met meer dan 20 mensen. Simone: “Vorig jaar hebben we meer dan een miljoen bomen geplant. Een mijlpaal! Zo’n snelle groeicurve is reden voor een feestje, maar geeft in de organisatie zelf ook een beetje groeipijn. Functies veranderen van generalistisch naar specialistisch. Daarnaast is standaardisatie is nodig en moeten we processen beter vastleggen.”

Daarvoor zijn nieuwe collega’s hard nodig. Bijvoorbeeld om alle werkzaamheden goed te organiseren, projecten te managen en de benodigde fondsen te werven. “Trees for All heeft dit jaar al een groot aantal vacatures online gezet”, vertelt Simone. “Soms gaat het om nieuwe functies, soms om vervanging van collega’s die elders gaan werken. Dat laatste hoort er ook bij.”

Nieuw platform voor duurzame vacatures

Het lukt Trees for All meestal snel om nieuwe collega’s te vinden. Want steeds meer mensen kiezen bewust voor een impactvolle baan. Onlangs kwamen we in contact met de nieuwe duurzame vacaturebank baanmetimpact.nl. En de match was snel gemaakt!

Oprichter Patrick Schneider ziet vooral kansen. “Baanmetimpact.nl koppelt duurzame bedrijven aan gelijkgestemde werkzoekenden. Wij selecteren onze partners kritisch. Zo weet je zeker dat het bedrijf of de vacature echt met duurzaamheid te maken heeft.”

Team Trees for All

Samen werken aan een betere wereld

Inmiddels zijn al veel bedrijven aangesloten bij baanmetimpact.nl. Stuk voor stuk bedrijven, profit en non-profit, die zich inzetten voor een duurzame wereld. En daar mag Trees for All natuurlijk niet bij ontbreken.

Patrick: “Als wij impactbedrijven harder kunnen laten groeien door de juiste mensen te werven, komen we sneller bij ons uiteindelijke doel: een betere wereld. Daarnaast geloven we in verbinding en transparantie. We kunnen alleen voldoende impact maken als we allemaal samenwerken. Daarbij is het van belang om transparant te zijn. We werken vanuit een eerlijke overtuiging, met eerlijke prijzen en maximale service.”

“Werk is zoveel meer dan geld verdienen”

Dat steeds meer mensen op een andere manier naar werk kijken, ziet ook Trees for All. “Werk is zoveel meer dan geld verdienen”, merkt Simone. “Het is een manier om te groeien, te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de wereld. Als we massaal kiezen om te werken voor impactvolle bedrijven, ziet de wereld er anders uit. Als consument en werknemer hebben we veel meer veranderkracht dan we soms denken.”

Start van de samenwerking

De eerste drie vacatures van Trees for All staan nu online op baanmetimpact.nl. Simone: “We hopen dat veel werkzoekenden het platform bezoeken en dat steeds meer bedrijven zich aanmelden met duurzame vacatures. En wij hopen natuurlijk snel onze nieuwe collega’s te vinden.”

Werken bij Trees for All

Ben jij ook een positieve doener die wil bijdragen aan een duurzame wereld? Bekijk onze vacatures.